Radna odjeća

Radna odjeća iz naših pogona u Zagrebu oprema radnike niza tvrtki u Hrvatskoj i Europi.

Naše iskustvo i kvaliteta rezultat su 14 godina suradnje sa industrijom, posvećenosti kvaliteti i zadovoljstvu klijenata.

Odjeća koju proizvodimo prilagođena je muškarcima i ženama, ali u našoj ponudi ćete pronaći i nešto posebno za svaki spol. Svi modeli podložni su promjenama kako biste u konačnici dobili odjeću prilagođenu Vama. Na raspolaganju Vam stoji i izrada logotipa u nizu tehnika – neka Vaše ime govori za Vas!

A što je sa bojama?! Koju god trebate, mi ju imamo! Bilateks svoje proizvode prilagođava klijentima, njihovom poslovanju i vizualnom identitetu.

Radne jakne dolaze prilagođene Vašem poslovanju i okruženju. Za niže temperature dolaze dodatno podstavljene sa poliesterskom ispunom, dok na višim temperaturama štite od sunca, opasnosti i prljavštine uz ugodnu prozračnost.

U krojenju i izradi ovih hlača vodili smo se jednom mišlju – udobnost. Udobnost u svakom poslu i aktivnosti, a istovremeno moderne, prilagodljive i lako prepoznatljive uz Vaš logotip. Dugi model jednako dobro služi zimi i ljeti.

Kao i njihov veliki brat, i ove hlače su prilagođene Vama.
Stvorene su kako bi pružile udobnost, sigurnost i moderan izgled Vama i Vašim zaposlenicima. Idealne za ljeto i poslove koji uključuju puno kretanja.

Majice s kapuljačom i puloveri. Idealan komad odjeće za opuštenije poslove i urede, ali dovoljno svestran da zadovolji potrebe niza poslova – dostavljača, građevinara i drugih. Deseci modela i stotine boja, samo recite što tražite…

T-shirt i polo majice osnovni su komad odjeće svakog zaposlenika. Dodavanjem Vašeg logotipa i simbola, Vaši zaposlenici postaju Vaša najbolja reklama!

Moderne softshell jakne su otporne na blagu kišu i snijeg, prozračne i rastezljive, a sve kako bi maksimalno očuvale udobnost. Uz to dolaze sa više i nego dovoljno džepova, u više boja i nekoliko modela.

Vjetrovke, kao što i ime govori, štite od vjetra i kiše te na taj način olakšavaju poslove koji traže povremeni boravak na otvorenom. Za dulje boravke i niže temperature na otvorenom, izaberite naše jakne!

radna odjeća

Treger hlače omiljeni su komad odjeće svakog majstora i stručnjaka. Udobne, prozračne i sa puno džepova.

kombinezon

Radni kombinezoni su također vrlo rado viđen komad odjeće za svakoga tko se želi zaštititi od ozljeda i prljavštine. Naravno, uz bezbroj mogućnosti za prilagodbu Vašem poslovanju!

Ako kojim slučajem radite u uredu ili ugostiteljstvu, Bilateks ima rješenje i za to. Odjeća za rad u uredu u vidu traperice, hlača, košulja, suknji…Bilateks pokriva sve!